Про компанію

30.04.2020 15:05
0
Поділитися на facebook
Поділитись

Розвиток Електронної Торгової Системи  (ЕТС) «Прозорро.Продажі» щодня стимулює зростання інтересу українців до можливості придбати державне чи комунальне майно в такій системі. Одним із провідних авторизованих майданчиків ЕТС, що незмінно входить в трійку лідерів, є Державніторги.Онлайн.

Державніторги.Онлайн  – майданчик, котрий дає змогу користувачам щодня слідкувати за ринком майна різних форм власності, знаходити цікаві та вигідні пропозиції від продавців та орендодавців зі всієї України, приймати участь в аукціонах та купувати майно за цінами, нижчими за ринкові.

Працюючи разом з висококваліфікованими спеціалістами майданчика Державніторги.Онлайн Ви зрозумієте, що Публічні аукціони – це завжди зручно, швидко та прозоро.

Державніторги.Онлайн – це онлайн-платформа, за допомогою якої власники як державної та комунальної, так і приватної форми власності, мають можливість реалізувати своє майно на найбільшому маркет-плейсі України, із величезною кількістю потенційних покупців. Кількість проведених торгів в ЕТС дає можливість усім бажаючим аналізувати ринок, слідкувати за перебігом аукціонів, а також переглянути усі документи, які публікувались протягом проведення аукціонів.

Для зручності наших клієнтів на майданчику Державніторги.Онлайн:

  створені розділи з Тарифами, Регламентами та нормативними документами, якими керується робота ЕТС;

– розроблено Інструкції для різних типів процедур;

– для всіх типів аукціонів сформовано шаблони стандартних документів, що подаються від учасників згідно до вимог законодавства;

– ведеться розділ з відповідями на поширені запитання від Учасників та Замовників.

На сайті Державніторги.Онлайн є можливість долучитись до безкоштовної розсилки з актуальними аукціонами, що формується  за різними типами майна, за типом порядку проведення аукціону та за регіоном місцезнаходження майна.

Команда з найкращих ІТ спеціалістів кожного дня працює над удосконаленням нашого майданчику, робить його більш простим та зрозумілим. Технічна підтримка Державніторги.Онлайн  завжди надає супровід при реєстрації на торги, при заведенні лотів та у вирішенні будь-яких питань, пов’язаних з роботою ЕТС.

На майданчику працюють досвідчені менеджери, які знають свою справу. Головною метою нашого майданчика є те, щоб всі процедури були зрозумілими та прозорими для користувачів, і тому кожного дня ми вдосконалюємо наш сайт та розвиваємо професіоналів. Важливим моментом хорошої та професійної команди є аналіз виконаної роботи, а також відмінне виконання всіх поставлених задач.

У  команді Державніторги.Онлайн  всі впевнені, що саморозвиток кожного окремого працівника – це невід’ємна частина сильного колективу. Створена атмосфера дає можливість нам працювати та допомагати один одному у вирішенні поставлених перед командою завдань.

У нас є амбітний план розвитку, котрий ми будемо втілювати у реальність. І чітко поставлені задачі та правильно сформовані цінності допомагають нам дійти до своїх цілей.

Державніторги.Онлайн  – команда висококваліфікованих професіоналів, які працюють на результат, ніколи не стоять на місці і допомагають клієнтам досягнути ефективних фінансових результатів.

      

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ