У 2021 РОЦІ АТ «ДАК «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ» ПЛАНУЄ ЗБІЛЬШИТИ КІЛЬКІСТЬ АУКЦІОНІВ НА ПРОЗОРРО ПРОДАЖІ УТРИЧІ

26.01.2021 15:37
0
Поділитися на facebook
Поділитись
1

Сьогодні відбулася зустріч представників ДП «Прозорро. Продажі», керівництва Укравтодору та АТ «ДАК «Автомобільні дороги України» щодо посилення співпраці.

«Укравтодор зацікавлений у тому, щоб управління профільними та непрофільними активами найбільшого державного підприємства дорожньої галузі відбувалося максимально ефективно.

Інструмент Прозорро. Продажі – обов’язковий для успіху сучасної державної установи. В подальшому ми маємо розширити практику використання відкритих онлайн аукціонів і на служби автомобільних доріг у регіонах» – зазначив Олександр Кубраков, Голова Укравтодору.

За словами Сергія Сімака, Голови Наглядової ради АТ «ДАК «Автомобільні дороги України» наразі готується перелік об’єктів до першочергового продажу. В тому числі – бази відпочинку, матеріально-технічні бази, які не є частиною критичної інфраструктури держави. На прозору оренду планується перевести усі договори оренди майна облавтодорів, кар’єрів тощо.

“Президент та Уряд активно працюють над підвищенням ефективності управління державним майном, в тому числі через запровадження прозорих інструментів оренди, а також відчуження (продажу) непрофільного майна. Ми вітаємо рішення Укравтодору використовувати електронну торгову систему Прозорро.Продажі для продажу непрофільних активів. Укравтодор має використовувати гроші на будівництво доріг, а не на утримання збиткових, непотрібних йому та державі, та занедбаних об’єктів нерухомості по всій країні”, – прокоментував дане рішення Олексій Соболев, директор ДП “Прозорро.Продажі”.

 

Джерело:  https://ukravtodor.gov.ua/press/news/u_2021_rotsi_at_dak__avtomobilni_dorohy_ukrainy__planuie_zbilshyty_kilkist_auktsioniv_na_prozorro_prodazhi_utrychi.html

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ