Створено сайт з переліком санкційних активів

21.09.2023 11:44
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

☝️ Важлива новина для потенційних інвесторів: офіс цифрової трансформації ФДМУ створив сайт, що містить перелік всіх переданих в управління Фонду арештованих активів росіян і колаборантів. В реєстрі вже розміщено 136 санкційних активів (серед них майно Михайла Шелкова, Володимира Євтушенкова, Аркадія Ротенберга, Володимира Сальдо, Сергія Цекова, президента-втікача Віктора Януковича та ін.)

📃 Вже найближчим часом Фонд держмайна очікує на передачу ще близько 500 об’єктів російських олігархів і українських колаборантів, тому надалі перелік арештованих активів на сайті sanlist.spfu.gov.ua буде доповнюватись.
Арештоване майно буде виставлено на приватизацію або оренду через систему Prozorro.Продажі, де кожен охочий у режимі реального часу зможе стежити за перебігом аукціону, а також приймати в них участь.

🧑‍💼 Розібратись із тонкощами роботи електронної торгової системи та ефективно працювати з аукціонами допоможуть менеджери майданчика «Державніторги.Онлайн» https://dto.com.ua. Зберігайте контакти для звʼязку телефоном (044)490-11-91, пишіть нам у Viber (067)599-11-91 або пишіть на офіційну електронну пошту info@dto.com.ua

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ