Спрощення умов оренди для встановлення засобів телекомунікації

23.03.2023 12:53
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

🧐 22 березня відбулась, організована Prozorro.Продажі, конференція на тему спрощення процедури передачі державного та комунального майна для розміщення засобів телекомунікації. Тема обговорення на конференції: вплив відповідного рішення на ринок телекомунікацій та рівень доходів держави від оренди держмайна.

🛰 У Фонді держмайна вважають найбільш доцільним відмовитись від орендних аукціонів для розміщення засобів телекомунікації, адже без аукціону значно скорочується час для розміщення засобів телекомунікації, що, в свою чергу, дозволить максимально швидко оформити відповідні орендні відносини з телекомунікаційними компаніями. Зокрема, таке рішення посприяє відновленню зв‘язку на деокупованих територіях, де сотні тисяч людей залишаються без стабільного зв’язку, в наслідок завданих окупантами руйнувань.

📜 Фонд врахував інтереси усіх стейкхолдерів — державних органів, підприємств та телекомунікаційних компаній при розробці власних законодавчих пропозицій щодо обговорюваного питання. ФДМУ зазначає, що прагне створити комфортні умови для учасників ринку та збереження стабільних доходів держави від оренди державної власності.

😎 Менеджери майданчика «Державніторги.Онлайн» на звʼязку з учасниками та організаторами торгів. Зберігайте контакти для звʼязку за телефоном (044)490-11-91, пишіть нам у Viber (067)599-11-91 або пишіть на офіційну електронну пошту info@dto.com.ua

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ