СПІЛЬНИЙ ПРОЄКТ ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ ТА ЦЕС, ЗА ПІДТРИМКИ ПОСОЛЬСТВА НІДЕРЛАНДІВ

09.02.2023 12:14
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

В рамках програми МАТРА, за сприяння та підтримки Посольства Нідерландів,  у 2023-2024 році Прозорро.Продажі продовжать працювати над проєктами, які стимулюють відновлення та пришвидшують відбудову та України.

Прозорро.Продажі та Центр економічної стратегії планують обʼєднати  досвід обох команд та спільно працювати над проєктом, метою якого є пришвидшення надходжень до бюджетів різних рівнів. Виведення стандартів взаємодії з громадськістю на вищий рівень дозволить збільшити рівень розуміння, а отже і ступінь довіри до роботи ринку та інституцій.

Команда Прозорро.Продажі та представники муніципалітетів Нідерландів планують проєкт, котрий передбачає взаємний обмін досвідом та спільний пошук найкращих практик управління публічними активами. Проєкт також допоможе розширити знання про процес управління різними публічними активами, знайти нові шляхи ефективної взаємодії бізнесу та громади, оцінити ІТ інструменти, які найкраще розвʼязують проблеми ринку.

Рівний доступ до активів, прозорість та публічність інформації, ефективна взаємодія з потенційними покупцями, дотримання стандартів розкриття інформації – все це важливо врахувати для ефективної роботи ринку продажу арештованого майна та земельних ділянок.

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ