Придбати воєнні трофєї та задонатити на благодійність можна на онлайн-аукціонах

02.11.2022 11:52
0
Поділитися на facebook
Поділитись
картинка

Придбати воєнні трофєї та задонатити на благодійність можна на онлайн-аукціонах

«Повернись живим», БФ Сергія Притули та БФ «Бон» спільно з Прозорро.Продажі виставили  воєнні трофеї на онлайн-аукціонах, кошти з продажу будуть спрямовані на рахунки зазначених благодійних фондів.

 

Першими на благодійних аукціонах виставлені такі лоти:

9 листопада 2022 року відбудуться аукціони з продажу перших трьох трофеїв.

 

Для участі в аукціонах потрібно зареєструватися до 20:00 8 листопада 2022 року за посиланнямУсі зареєстровані учасники отримають посилання на аукціон у день його проведення. Інформація про учасників аукціонів, а також підтвердження оплати за лоти будуть опубліковані на сайті Прозорро.Продажі.

Загалом протягом листопада у системі Прозорро.Продажі щотижня відбуватимуться аукціони з продажу воєнних трофеїв від кожного з благодійних фондів. Серед лотів, за які зможуть позмагатися всі охочі, будуть уламок російського гелікоптера та дрона, двигун і запчастини збитого на південному напрямку «калібра», тубус від гранатомета тощо.

Виставлені на прозорих аукціонах трофеї є лише невеликою частиною того, що захопили чи збили українські військові, коли вибивали ворога з позицій. Такі трофеї — це наочне спростування міфу про непереможність російської армії, а продані через онлайн-аукціони у прозорий та відкритий спосіб ці обʼєкти — ще й можливість зібрати на їхньому продажі гроші, щоб закрити важливі збори для українських бійців.

Нагадаємо, Прозорро.Продажі запустили благодійні аукціони в системі у березні 2022 року. Загалом на допомогу армії та гуманітарні потреби переможці благодійних аукціонів в системі скерували 6.8 млн гривень. З-поміж найбільших благодійних аукціонів в системі — продаж марок Укрпошти «Русскій воєнний корабль, іді … !», іменної ручки Президента США Джо Байдена та відомого дорожнього знака «Нах*й, знов нах*й і до росії нах*й».

Для детальної консультації телефонуйте за номером (044)490-11-91 або пишіть нам у Viber (067)495-09-99, info@dto.com.ua

 

Слава Україні!

 

Джерело: https://cutt.ly/ENAReJQ

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ