Перші аукціони на промисловий вилов риби

10.02.2023 14:50
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

У звʼязку з постановою №1479 про «Порядок реалізації експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу права на укладення договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) шляхом електронних торгів», затвердженою 30 грудня 2022 року, в державній електронній торговій системі Прозорро.Продажі на аукціонах зʼявились перші лоти з продажу права на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах.

Менеджери майданчика «Державніторги.Онлайн» надавали супровід Державному агентству меліорації та рибного господарства України при підготовці та публікації аукціонів на промисловий вилов риби та вдячні Держрибагентству за довіру до наших спеціалістів.

Також ми будем раді надати потенційним учасникам всі розʼяснення що до роботи ЕТС на всіх етапах торгів, від реєстрації до підписання договору з організатором торгів.

Перший аукціон: https://rb.gy/qewk4r заплановано на 17 лютого, зареєструватись на аукціон можна не пізніше 20.00 години 16 лютого 2023 року.

Предметом продажу аукціону є: право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) в розрізі видів: Оселедець чорноморський-7,661т; Судак звичайний – 0,204 т; Лящ – 0,331 т; Сазан (короп) – 0,844 т; Щука, Сом, Плоскирка, Чехоня, Білизна, Окунь, Тараня (плітка), Краснопірка, Рибець звичайний, Карась сріблястий, Кефалеві, Піленгас, Рослиноїдні риби (білий, строкатий товстолоб та їхній гібрид, білий амур) -не лімітується.

Знаряддя лоту, допустимі до застосування користувачем під час здійснення спеціального використання водних біоресурсів: сітки оселедцеві плавні (мінімальний крок вічка а = 32 мм) -30, сітки частикові плавні (крок вічка понад а = 45 мм)-30, сітки частикові ставні (крок вічка понад а = 45 мм) -30, ятери-100. Кількість суден флоту рибної промисловості, допустимі до застосування користувачем під час здійснення спеціального використання водних біоресурсів -7.

Більше про вимоги для реєстрації на аукціон розкажуть спеціалісти майданчика «Державніторги.Онлайн». Зберігайте контакти для звʼязку телефоном (044)490-11-91 або пишіть нам у Viber (067)599-11-91.

 

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ