Майно державних акціонерних товариств відтепер на онлайн-аукціонах Прозорро.Продажі

29.09.2023 13:30
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

Укрзалізниця, Укрпошта, НАК “Надра України, Національна енергетична компанія “Укренерго”,  АТ “Автомобільні дороги України”, ПАТ “Укргідроенерго”, АТ “НАК “Нафтогаз”, АТ “Національна суспільна телерадіокомпанія”,  АТ “Аграрний фонд”, “Українське Дунайське Пароплавство” та інші Акціонерні товариства з державною часткою 100%, продаватимуть та здаватимуть в оренду свої активи через онлайн-аукціони в державній електронній торговій системі. Відповідне рішення Уряд ухвалив 22 вересня на виконання Закону України №2792-IX, що набрав чинності 28 березня 2023 року.

Визначені Кабінетом Міністрів України механізми продажу та оренди активів державних акціонерних товариств через онлайн-аукціони в електронній торговій системі Прозорро.Продажі набрали чинності 28 вересня 2023 року.

Раніше державні АТ визначали способи відчуження та оренди у власних порядках згідно з законодавством про діяльність акціонерних товариств і не були зобов’язані продавати через конкурентні електронні торги своє майно. Після 28 вересня такі акціонерні товариства продаватимуть та здаватимуть в оренду свої активи через державні онлайн-аукціони Прозорро.Продажі.

Щоб прийняти участь в аукціонах або виставити майно державних акціонерних товариств, обирайте майданчик «Державніторги.Онлайн». Наші спеціалісти допоможуть розібратись із тонкощами роботи електронної торгової системи та ефективно працювати з аукціонами.

 

 

Джерело: http://surl.li/lprhk

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ