Електронні торги Держрибагентства: Результати сезону

09.10.2023 14:26
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

🛥 Починаючи з лютого 2023 року право на промислове рибальство надається за визначеною Урядом новою процедурою – через проведення онлайн-аукціонів з продажу права на спецвикористання водних біоресурсів у державній електронній торговій системі. За цей час відбулося 276 успішних аукціонів на промисловий вилов риби. Останній аукціон Держрибагентства в даному сезоні відбувся 3 жовтня 2023 року.

🐟 Отже, розповідаємо про підсумки сезону в цифрах: близько 200 підприємців прийняли участь у аукціонах та змагались за право на промисловий вилов, а загальна вартість лотів у ході торгів зросла у понад 15 разів: з майже 7 млн гривень загальної стартової вартості до понад 100 млн гривень доходу. За право ловити рибу у Кременчуцькому водосховищі змагалось 14 учасників – це лот, за котрий змагались найактивніше, а середня кількість учасників у таких торгах – 4. Одними з найдорожчих успішних аукціонів цього року стали аукціони з продажу права спеціального використання водних біоресурсів у Кременчуцькому водосховищі на 5.5 млн гривень та у Київському водосховищі на понад 1.5 млн гривень.

🐡 Загалом у 2023 році електронні торги Держрибагентства на Прозорро.Продажі принесуть до місцевих бюджетів понад 100 млн гривень доходу. За інформацією Держрибагентства, отримані за результатами онлайн-аукціонів доходи у 2023 році, кратно перевищують надходження минулого року до запровадження електронних торгів на промисел.

🦑 Поки Держрибагентство планує оголошення наступних торгів на сезон у 2024 році, майданчик «Державніторги.Онлайн» запрошує підприємців до співпраці. Менеджери майданчика допоможуть підготуватись до нового сезону, щоб успішно приймати участь у майбутніх торгах.

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ