ДП “РІВНЕТОРФ” на електронному аукціоні

13.06.2023 19:53
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

📜 Фонд державного майна виставив на продаж єдиний майновий комплекс державного підприємства «Рівнеторф».
💸 Стартова вартість лоту складає 35 739 831,17 грн.

🔥 Дане підприємство спеціалізується на виробництві торф’яних напівбрикетів, а також паливного фрезерного торфу для компостів. Підприємство має спецдозвіл на користування надрами з терміном дії на 40 років (реєстраційний номер 2201, від 30.03.2000 р.).

◼️ Загальна частка торф’яного палива в енергетичному балансі країни за останніми даними Державної служби статистики України знаходиться на рівні 0,028%, відповідно підприємство не є стратегічним для енергетичної галузі України.

💬 Владислав Данилішин, директор Департаменту приватизації ФДМУ, зазначає: «Рівнеторф» — діюче підприємство, яке потребує інвестицій. За всі 60 років його існування воно не модернізувалось і має високу зношеність основних фондів. Приватний власник зможе збільшити рентабельність бізнесу, проінвестувавши в розвиток підприємства».

🚜 Загалом об’єкт налічує 161 одиницю спецтехніки та транспорту, 114 одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, адміністративні приміщення, тощо) загальною площею 16 969,90 кв.м.

😎 Як приватизувати «Рівнеторф» на аукціоні знають менеджери майданчика «Державніторги.Онлайн» http://surl.li/hzilx. Ваш персональний менеджер надасть повний супровід від реєстрації на сайті до підписання угоди з організатором аукціону.

 

Джерело: http://surl.li/hzlqv

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ