“Державний фонд геопросторових даних України” готується до приватизації

25.04.2023 10:23
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

🏫 Перший заступник Голови Фонду держмайна, Денис Шугалій, відвідав Вінницю з робочим візитом, де зустрівся з колективом Регіонального відділення по Вінницькій та Хмельницькій областях. Під час поїздки Шугалій познайомився з інвестиційними планами відділення на 2023 рік та відвідав один з найбільших та перспективних об’єктів, який готується до приватизації у Вінниці – Єдиний майновий комплекс державного підприємства “Державний фонд геопросторових даних України” (колишня Вінницька картографічна фабрика).

📃 Цей об’єкт має велику загальну площу нерухомості та земельної ділянки, а також гарне місце розташування майже в центрі міста. Актив складається з 8 будівель та 16 споруд, загальна площа нерухомості близько 16, 5 тис. м² та земельної ділянки 2,5 га. Раніше підприємство займалося виготовленням книжкової продукції, але припинило свою діяльність у 2021 році.

💥 Денис Шугалій наголосив на важливості активного акумулювання надходжень до бюджету, адже всі кошти з приватизації йдуть на підтримку сил оборони. У 2022 році Регіональне відділення по Вінницькій та Хмельницькій областях успішно провело 24 аукціони і залучило до держбюджету більше 266 млн гривень від приватизації.

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ