Активи акціонерних товариств з державною часткою 100% на онлайн-аукціонах

07.12.2023 11:33
0
Поділитися на facebook
Поділитись
новина пост копіювати

Два місяці тому, з набранням чинності відповідної постанови Кабінету міністрів, запрацювали нові правила для державних акціонерних товариств з державною часткою 100%: відтепер такі АТ продаватимуть та здаватимуть в оренду свої активи на державних онлайн-аукціонах Прозорро.Продажі.

 

Вже є перші державні АТ, які оголосили електронні торги з продажу та оренди майна: Укрпошта, Національна суспільна телерадіокомпанія України, Укрзалізниця, Укрбуд, Украгролізинг, ВСМПО Титан Україна та Обʼєднана гірничо-хімічна компанія.

Оголошено  близько 450 онлайн-аукціонів в системі Прозорро.Продажі: майже 250 електронних торгів з продажу активів та ще 200 — з оренди майна цих акціонерних товариств. Загальна стартова сума виставлених на торги активів складає понад чверть мільярда гривень.

 

Серед виставлених на торги активів — нежитлові будівлі, виробничі потужності, будівлі поштових відділень, офісні приміщення у Києві, Одесі, Кропивницькому, Житомирі, Ужгороді та інших містах.

Менеджери майданчика «Державніторги.Онлайн» запрошують зацікавлених інвесторів до співпраці! Ми надаєм повний супровід від реєстрації на сайті до підписання угоди з організатором аукціону. Зберігайте контакти для звʼязку телефоном (044)490-11-91 або пишіть нам у Viber (067)599-11-91 або пишіть на офіційну електронну пошту info@dto.com.ua

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ